Klinik Optimé

Bach Blomsterterapi

Få et positivt syn på livet

Hjælp til selvhjælp med

Bach Originale Blomsterremedier

Bach´s blomsterterapi er en naturlig, enkel og bivirkningsfri behandlingsmetode som anvendes til at skabe balance i dit følelsesliv.

Remedierne hjælper dig til at arbejde med dine følelser, du kan tage dem hver for sig eller optil 7 ad gangen så de passer til dine følelser.

Skaberen af det unikke behandlingssystem der i dag hedder Bach Original Flowerremedies™ var den engelske læge Dr. Edward Bach (1886-1936).

Han startede sin lægekarriere med forskning i behandlingsmetoder, der skulle udgøre mindst mulig risiko og gene for patienterne. Hans vej gik gennem traditionel lægevidenskab over homøopatien til han nåede sit endelige mål, at finde en naturlig behandlingsmetode uden bivirkninger.

De 38 blomster, som blev udvalgt til at udgøre det komplette behandlingssystem, blev ofte fundet ved at Dr. Bach gennemlevede de negative tilstande, som blomsten skulle helbrede. Så snart den nye blomst var fundet og han havde fået lavet et udtræk af den, forsvandt hans symptomer som dug for solen.

I følge Dr. Bach bliver vi syge, når vi ikke lever i overensstemmelse med vort indre. Han fandt ud af, at han ved at behandle patientens psykiske ubalancer og ikke fokusere på hans/hendes sygdomme, opnåede langt bedre effekt også i behandling af fysiske lidelser. Til dette er Bach remedierne skabt. Han har udtalt, at remedierne er blomster af "en højere orden", de repræsenterer forskellige "sjælskvaliteter", f.eks. giver remediet Abeblomst kvaliteten mod til den, der er angst.

Remedierne sætter os i kontakt med de iboende kvaliteter, som vi er kommet væk fra. Man kunne sige det på en mere dagligdags måde: At de giver os et positivt "brusebad", så vi kommer til at føle og tænke mere positivt.

Hvem kan bruge blomsterremedierne ?

Bachs Blomsterremedier er fuldkommen sikre og naturlige, og kan bruges af alle i familien. De kan også bruges til at hjælpe planter og dyr, fordi de virker så blidt og skånsomt.

Hvordan vælger jeg det rigtige blomsterremedie?

For at kunne finde dét eller de rette Bachs Blomsterremedier, må du ærligt spørge dig selv, om hvordan du har det netop nu.

Sæt navn på følelsen.

Hvis du f.eks. skal flytte og føler dig frustreret og utålmodig med processen - kan du prøve Balsamin. Og hvis det er svært for dig at falde til det nye sted - så prøv Valnød.

Det kan være svært at være ærlig overfor sig selv. Det er ikke så nemt, at skulle indrømme at man f.eks. er jaloux eller overbeskyttende. Men så snart vi tillader os selv at indeholde svære følelser, er vi allerede halvvejs hen imod at afhjælpe denne negative tilstand.

En personlig konsultation hvor vi taler om dine følelser og prøver at få sat ord på dem, samt finde de remedier du har brug for, til at komme videre tager ca. 45 min. og du får en 30 ml. behandlingsflaske med hjem.